Φάρμακα

Το φαρμακείο μας συνεργάζεται με όλες τις φαρμακευτικές εταιρίες Ελλάδας και εξωτερικού και διαθέτουμε επάρκεια σε όλα τα φάρμακα που είναι απαραίτητα για τη θεραπεία σας. Έμπειροι φαρμακοποιοί εκτελούν με ακρίβεια και συνέπεια την συνταγή του γιατρού σας ή του ταμείου σας.

Ο εκάστοτε επικεφαλής φαρμακοποιός είναι πάντα στο πλευρό σας για να αντιμετωπίσει μικρά προβλήματα υγείας, να σας συστήσει μη συνταγογραφούμενα φάρμακα, να σας προτείνει μια θεραπευτική ρουτίνα ή να σας παραπέμψει σε ειδικευμένο γιατρό.

Σε ειδικά διαμορφωμένο ιδιωτικό χώρο αναλαμβάνουμε για τους πελάτες μας μετρήσεις θερμοκρασίας, πίεσης, σακχάρου, βάρους, κορεσμού οξυγόνου όπως και προβαίνουμε στην φροντίδα μικρών τραυμάτων, σε αλλαγές γαζών και στην εκτέλεση ενέσεων που έχει συνταγογραφήσει ο γιατρός σας.

Η πολύχρονη παρουσία μας και ο σεβασμός στους πελάτες μας έχουν εδραιώσει γνήσιες σχέσεις αφοσίωσης, εμπιστοσύνης και φροντίδας. Αυτό μας κάνει περήφανους και μας δίνει δύναμη να υπηρετούμε με μεγαλύτερο πάθος το λειτούργημά μας.

  • Το φαρμακείο διαθέτει όλες τις νόμιμες άδειες και πιστοποιήσεις και εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Παρέχουμε σταθερά υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και φάρμακα σε ασθενείς και γιατρούς.
  • Η αίθουσα του φαρμακείου μας κλιματίζεται με φίλτρα καθαρισμού αέρα.
  • Τα φάρμακά μας φυλάσσονται σε ειδικά συρτάρια ώστε να προστατεύονται από ρίπους, σωματίδια, σκόνη και τις κλιματολογικές αλλαγές.
  • Το ψυγείο φύλαξης των φαρμάκων πληροί όλες τις προδιαγραφές φύλαξης και συντήρησης των φαρμακευτικών σκευασμάτων.