Πολιτική Επιστροφών

Σε περίπτωση οποιουδήποτε ελαττώματος προϊόντος που διαπιστώνεται κατά την παραλαβή του, αναλαμβάνουμε την άμεση αντικατάστασή του χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση του πελάτη, μόλις ειδοποιηθούμε είτε τηλεφωνικά στο 210 76 27 940 είτε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@pharmacykapotsi.gr  με συμπληρωμένη την φόρμα επιστροφής ΒΡΕITE ΤΗΝ ΕΔΩ

 

Σε περίπτωση μη ελαττωματικού προϊόντος, αυτό είναι δυνατόν να επιστραφεί εφόσον:
1) Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή να μη ξεπερνάει τις 14 ημερολογιακές ημέρες,
2) η συσκευασία δεν έχει παραβιαστεί και βρίσκεται στην αρχική της κατάσταση (σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής.)

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:
Δεν είναι δυνατή η επιστροφή μη ελαττωματικών ειδών ψυγείου, βρεφικών τροφών, γάλατος. Δεν είναι δυνατή η επιστροφή των προσωποποιημένων καλλυντικών. Δεν είναι δυνατή η επιστροφή μη ελαττωματικών ορθοπεδικών προϊόντων που έχουν φορεθεί.

 

Σε κάθε περίπτωση για να γίνει δεκτή η επιστροφή, θα πρέπει το προϊόν να συνοδεύεται από την απόδειξη της παραγγελίας. Για παραγγελίες οι οποίες έχουν αποσταλεί αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί η παράδοση τους, διατηρείται το δικαίωμα υπαναχώρησης.

Ειδικότερα για παραγγελίες που έχουν ολοκληρωθεί με τρόπο πληρωμής χρεωστική/πιστωτική κάρτα, ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και έχουν παραδοθεί προς αποστολή στην συνεργαζόμενη εταιρεία courier, για να πραγματοποιηθεί η επιστροφή χρημάτων, η παραγγελία θα πρέπει πρώτα να επιστραφεί στην εταιρεία μας. Εφόσον ολοκληρωθεί η επιστροφή του απαράδοτου πακέτου, η αξία της παραγγελίας θα πιστωθεί στο λογαριασμό του Πελάτη σε διάστημα 3-7 εργάσιμων ημερών.

Στην περίπτωση χρέωσης του Πελάτη μέσω πιστωτικής κάρτας, εφόσον το Φαρμακείο Καπότση έχει εισπράξει το τίμημα από την Τράπεζα, θα υποχρεούται να ενημερώσει την Τράπεζα για την ακύρωση της συναλλαγής και η Τράπεζα θα προβεί σε κάθε προβλεπόμενη ενέργεια.

To Φαρμακείο Καπότση κατόπιν της ενημέρωσης αυτής ουδεμία ευθύνη φέρει για το χρόνο και τον τρόπο εκτέλεσης του αντιλογισμού, που ρυθμίζεται από τη σύμβαση που έχει καταρτιστεί μεταξύ της εκδότριας τράπεζας και του Πελάτη.

To Φαρμακείο Καπότση δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση της παραγγελίας (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα του ή οφείλονται σε ανωτέρα βία. Για να ασκήσετε το δικαίωμα της υπαναχώρησης πρέπει να συμπληρώσετε την φόρμα υπαναχώρησης και να την στείλετε στο info@pharmacykapotsi.gr  εντός 14 ημερολογιακών ημερών. ΒΡΕITE ΤΗΝ ΕΔΩ