Φτιάξε το Καλλυντικό Σου

Με πολύ απλά βήματα…

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 21 0762 7940, για να ορίσουμε ραντεβού στο φαρμακείο μας όπου θα κάνουμε ενδελεχή ανάλυση του δέρματος του προσώπου και των μαλλιών σας.

Στην συνέχεια η κα Καπότση, εξειδικευμένη φαρμακοποιός με κατάρτιση στην δερμοκοσμητολογία και στα φυσικά καλλυντικά, θα σας προτείνει 100% φυσικό χειροποίητο καλλυντικό που θα παραχθεί από την ίδια με συστατικά και σύνθεση αποκλειστικά για την δική σας ανάγκη.

Για ενδιαφερόμενες/ους εκτός Αττικής συμπληρώνετε την φόρμα επικοινωνίας, στην συνέχεια σας καλούμε στο τηλέφωνο και μέσα από ένα ειδικά διαμορφωμένο ερωτηματολόγιο θα διαγνώσουμε την ανάγκη σας και θα προτείνουμε το καλλυντικό που σας ταιριάζει.

Μια δικιά μας καινοτομία
με πολύ αγάπη για εσάς!

    Στο φαρμακείο μας παρασκευάζουμε φυσικά καλλυντικά για γυναίκες, άντρες και παιδιά εξειδικευμένα για κάθε ανάγκη. Κάθε καλλυντικό που φτιάχνουμε είναι μοναδικό για το κάθε άτομο και έχει βάση μόνο φυσικά συστατικά, φυτικά έλαια, φυτικά βούτυρα και βότανα της ελληνικής γης.

    Το καλλυντικό που θα παραλάβετε δεν περιέχει κανένα χημικό συντηρητικό ή ζωικό λίπος. Είναι χειροποίητο με ορατά αποτελέσματα και η τιμή του είναι εξαιρετικά χαμηλή, πολύ χαμηλότερη από όλα τα έτοιμα ακριβά καλλυντικά σκευάσματα που κυκλοφορούν στην αγορά.

    Η παρασκευή κάθε χειροποίητου καλλυντικού είναι μοναδική για το κάθε άτομο, απαιτεί χρόνο και φυσικές πρώτες ύλες και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε άλλο ενδιαφερόμενο. Για αυτό το λόγο η παρασκευή του καλλυντικού σας θα ξεκινήσει μετά από κατάθεση προκαταβολής ή εξόφληση, ανάλογα την ποσότητα και το είδος του καλλυντικού/ων.